top of page

Pressure Canning NL Community

Öffentlich·279 Canner

Welkom Pressure Canners!


Leuk dat je een onderdeel bent van deze groep. Wij hebben voor jullie een video gemaakt die je meeneemt door de verschillende mogelijkheden van de community. Tip: Bekijk deze eerst voordat je actief aan de slag gaat.



 

Dit is de link voor de mobiele app:

http://www.mobileapp.app/to/xD8IWoG?ref=mam 


Astrid Wildekamp
Lisa Moll
Sabrina Vermeer-Bongers
stephaniebakker211

Ha,


Ik heb een vraagje, misschien hebben jullie hier al eerder eens mee te maken gehad. Ik had rauw gehakt gepressurecant (is dat een woord?). 90 min. Nu hebben we dat net geopend en hebben we het opgebakken (voor op brood). Nu hebben we geconcludeerd dat het meelderig smaakt. (Net als een gehaktbal) Terwijl de kids natuurlijk een krokantere versie wilden.


Stel dat ik het dan half gaar zou hebben gekant (hot pack), zou het dan beter worden. Of is dit normaal bij het cannen van gehakt?


Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Pascale Peters
Pascale Peters
vor 3 Tagen

Leuk om jullie ervaringen te lezen, ik wil ook graag gehakt en kip gaan PC

Like

Hallo allemaal,

Ik heb een flinke bos bleekselderij geoogst. Ik kom niks op internet tegen of ik dit kan pressure cannen. Wel iets over weken (5min koken daarna 90 min wecken). Iemand idee of ervaring met bleekselderij pressure cannen? Dank alvast voor jullie reactie.

Hayco
vor 4 Tagen

"There are no current, approved guidelines for canning plain celery by itself. Consequently, it should not be done. It is not safe to guess at processing times." Dus: mensen doen het wel, er zijn ook mensen die het overleven, maar er zijn geen wetenschappelijke data die vertellen hoe lang het zou moeten om het veilig te doen. Dus ook dit is een "op goed gelukje" alias cowboy canning. Oh, en het wordt snot: "You end up with celery that is of course very soft,"

Edited
Like

Zojuist heb ik de laatste rode bieten geoogst.

Heeft iemand een goed idee wat je het blad en destelen kunt doen?

https://www.justbeetit.com/salads-soups/beet-greens-fennel-coconut-soup-vegan


Heerlijk bietenblad recept.

De stokjes heb ik simpel verwerkt tot aardappelsoep.


Like
bottom of page