top of page

Pressure Canning NL Community

Public·284 Canner

Vraagje…met wecken kun je bv geen verdikkingsmiddel, vermicelli, knoflook ect in je product doen/gebruiken. Ik heb bv pottwn tomatensoep staan maar moet daarvoor de vermicelli apart koken en later erin doen.

Kunnen deze producten wel met cannen gebruikt worden?

Je kan courgette drogen daarna vermalen en dan als bindmiddel gebruiken dat kan dan weer wel

Like

Ik heb geen ervaring met wecken en cannen. Kunnen jullie een goed recepten boek (mag in het Engels zijn) aanbevelen met bereidingstijden?


kirsten.stoker

Ik heb het boek van Ball besteld. Bedankt voor de reacties!

Like

Ik zou graag balletjes met tomatensaus maken .eventueel ook met selder in

Heeft iemand een idee hierover

Vind niet zo direct iets

Google in t engels op Youtube. Misschien heeft Lisa ook een recept.

Like

Hallo allemaal! Mijn naam is Martin, heb na lange tijd eindelijk de moed EN tomaten verzameld voor mn eerste keer pressure cannen. Heb drie grote potten met tomatensaus (puur tomaat, wat citroen en zout) geplaatst.

Alles correct gedaan en toen er 10 minuten stoom was, de drukregelaar/gewichtje geplaatst. Er kwam echter daarna stoom uit de "pop up afdichtdop" (gaatje boven handvat) En daar had ik niets over gelezen, dus de boel maar weer uitgezet haha Is dit normaal of niet, kan er verder niets over vinden in de handleiding? HELP 😅

Hoi Martin, Het kan kloppen dat er even een paar minuutjes of heel kort stoom uit het rechterhandvat komt want daar zit de pop-up ventiel in dat omhoog word gedrukt door de stoom. Dus er ging helemaal niks verkeerd gelukkig. Als je in de toekomst nog problemen of vragen hebt kan je deze altijd bij ons bij de klantenservice kwijt :D Die kan je mailen naar info@pressurecanning.nl

Like
bottom of page