top of page

Pressure Canning NL Community

Public·284 Canner

Hoi, ik heb een vraagje nadat ik in tijdschrift Boodschappen van de supermarkt heb zitten bladeren. De citrus-gembersiroop die daar gemaakt wordt kan een week in de koelkast bewaard worden.

Zou het mogelijk zijn deze siroop in kleine flesjes of potjes in de pressure cannen te conserveren zodat je langer plezier kunt hebben van de siroop die je dan gemaakt hebt?

Laatst heb ik zelf gembershots gemaakt en gepressure canned als experiment en ik vond het goed gelukt. Dus gewoon proberen😉

Like

Ik heb een dringend vraagje...

Ben op dit moment bezig met spaghetti saus te maken MET gehakt.

Heb uien, look, peper, paprika aangefruit, Hele tomaten (pel en zaden incl) toegevoegd en gekookt tot een dikke tomatensaus. Grondig gemixed en daarna stukjes wortel en courgette toegevoegd. Daarna het gehakt aangebakken en toegevoegd.

Ik ga quarts vullen maar ik twijfel nu aan de tijd.

Neem ik 70 min voor spaghettisaus met gehakt of toch 90 min?

Zorgt de toevoeging van tomaten aan het vlees voor een mindere PC tijd?

hovey
Aug 03

Quart pressure cannen = 90 minuten.

Like

Hoi , ik ben Jolande, 57 jr , moestuinierster en sinds kort begonnen met pressure cannen .


Kan je fruit cannen , wil graag nectarines inmaken maar lees in een recept dat je het ook onder druk kunt verwerken

Hierover staat niets in de cursus

Iemand tips of recepten?

Pressure Canning Products

Fruit hoeft niet gecand te worden. Het heeft een hoge zuurtegraad, dus inmaken is de beste manier is om fruit te conserveren.

Like

Ik wil rode kool uit de moestuin klaarmaken met appels, rozijntjes, appels, appelstroop en appelazijn. Wat ik over heb wil ik pressure cannen (Hot pack) Hoe lang zouden jullie de potten laten cannen?

bottom of page