Hallo allemaal ! Ben ik weer met een vraag 🙈. Ik wil wat potjes snijbonen cannen. Zouden jullie die eerst blancheren en dan cannen (zelfde tijd als "gewone" boontjes ? Of gewoon rauw in de pot ? Ik hoor het weer graag. Fijn weekend allemaal !
Pressure Canning NL Community
Gisteren voor het eerst gebruikt. Enige lekkage bij rechterhandvat, plasje uiteindelijk ter grootte van 3 eetlepels .
Wat ik me afvraag: de tijdsduur die bijv Franse boontjes moeten op 10 PSI, waar is dat op gebaseerd? Zou 5 of 10 min ook genoeg zijn?
Beste Mieke,
Wat vervelend van je lekkende handvat als je onze klantenservice mailt naar info@pressurecanning.nl dan helpen ze je daar met wat tips om het te verhelpen.
Heeft iemand een goed recept voor soep om te cannen? Ik weet dat er geen pasta en zo in mag. Maken jullie bijvoorbeeld kippen-, tomaten- of mosterdsoep in potten ?
Uhm, ik ben voor het eerst aan het scannen. Maar er komt wel water maar geen stoom uit de pan. Zachter zetten? Het kookt goed!
Ik zie je andere post niet meer, betekent dat dat je inmiddels weet wat er gebeurde tijdens het cannen? En waardoor hij niet op druk kwam?
Ik wilde dit boek ook gaan bestellen. Zijn de genoemde tijden om te cannen of te pressure cannen? Lijkt mij fijn boek!