Ik wil bij deze ☀️☀️☀️☀️☀️☀️ uitdelen aan het team van Pressure Canning Nederland ! Super after sales ! Bedankt !
Pressure Canning NL Community
Ik wil nectarines inmaken en in een recept staat 20 min op 80 graden wecken
Ik dacht het zo ook te kunnen inmaken op suikerwater ?
En kan je het ook cannen ?
Ik zat net op nchfp.uga.edu te kijken en lezen ...daar staat ook veel over fruit cannen...misschien heb je daar iets aan
Hallo iedereen,
Ik heb een enorm aantal courgettes en zou hiervan graag soep maken. Ik weet niet meer waar maar ik heb ergens gelezen dat courgettes moeilijke te pressure cannen zijn?
Hallo, ik heb courgette soup in de pc gedaan, alleen heb ik de soup nog niet doorgestoken/gemixt. Zoals ik ook bij pompoensoep zal doen, heb ik de courgette in blokjes gelaten.
De potten staan nu al van 14/7/24 in de kelder.
Vandaag een pot open gemaakt en de soep afgewerkt/gemixt. Na 3 weken nog altijd lekkere soep en niet zuur. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat deze soep ook deze winter nog te drinken zal zijn.
Groetjes Liesbeth
Is dit normaal?!!
Staat gewoon in de (digitale) handleiding van je CanMate canner onder het kopje "Onderhoud": https://www.pressurecanning.nl/kopie-van-handleiding "LET OP:
De CanMate is gemaakt van aluminium. Dat betekent dat de CanMate al na 1 of 2 keer
gebruik zwart gaat uitslaan aan de binnenkant. Dat ziet er minder aantrekkelijk uit maar komt
door de combinatiewerking van water en zuurstof onder druk en het aluminium. Aluminium
heeft de eigenschap dat in combinatie met water en zuurstof het een laagje vormt, de
zogenaamde alumina-film. Dat laagje beschermt de canner tegen corrosie. Dat laagje heeft
geen schadelijke gevolgen. Je kunt de CanMate nog steeds gebruiken als soeppan of
snelkookpan."
Wat fijn om te horen! Mochten er nog dingen zijn in de toekomst dan helpen we je graag! Veel pressure can plezier