top of page

Pressure Canning NL Community

Public·283 Canner

Zo, dat was weer even het laatste. Morgen weer gewoon aan het werk 😅

Fré de Groot
Hayco
Lisa Moll
Pascale Peters

Hallo..., gisteren voor het eerst mijn canner gebruikt. ik heb gewone schroefdeksel potten gebruikt, waarvan 1 pot de deksel al af was toen ik de pan opende😏hoe weet ik dat de andere potten wel goed dicht zitten? iemand ervaring hier mee? (ik vermoed overigens dat er teveel vet in de pot zat, ben vlees aan het cannen)

Als je potten vacuüm getrokken zijn en blijven zitten ze goed dicht. Ik heb dit ook wel gehad met mindere kwaliteit potten die dus niet geschikt bleken voor het pressure cannen, maar die ik wel voor wecken kon gebruiken. De rand van je pot goed ontvetten met een doekje met azijn voor je het deksel erop draait kan ook helpen.

いいね!

Ik dacht ergens gelezen te hebben dat je ook stoofperen (rauw) in wijn kunt cannen. Ik kan hier alleen niks meer over terugvinden. Iemand ervaring met stoofperen cannen? Of een andere optie om ze te conserveren? Heb er nogal veel. 🤪

tinkavandewiel

Ik gebruik deze en ze zijn super lekker 🙂

https://aromalifestyle.nl/stoofpeertjes-uit-de-pressure-canner/

いいね!

Gast dit goed? Hij blijft onder de 10 hangen?

karenhoofwijk
9月01日

Volgens mij, als dat gewichtje zo tekeer gaat, is t goed. Ik heb begrepen, dat t “klokje” minder betrouwbaar is, daarom moet deze ieder jaar opnieuw geijkt worden. Het gewichtje is en blijft betrouwbaar. Anders even morgen contact opnemen met de klantenservice

編集済み
いいね!
bottom of page