top of page

Pressure Canning NL Community

Public·283 Canner

Jeroen de Bruijn
jansdewit
Hayco
C. V. C.

Leuk idee Astrid het recept te delen, ik mag geen varkensvlees, maar dat geeft niet er is altijd iets anders van te maken.

Like

Vorige week 12 potten van een halve liter tot een liter gevuld met Boston Baked Beans. Met spekjes en gehakt. Daarna in de pressurecanner en nu helemaal blij!

Floortje
Janneke Van Zwolle Naar Zweden
Anna zelfvoorzienend
C. V. C.

Hoi hoi, (ik weet niet of ik dit hier mag vragen)

Maar weet iemand een recept om bietjes te wecken zoals ze uit de supermarkt komen?

Hoi Demi, wat mij altijd heeft geholpen is op het etiket lezen wat voor ingrediënten er inzitten, dan heb je al een indruk wat erin zit, vaak staat de grootste hoeveelheid van een ingrediënt voorop en zo aflopend naar achteren. Dan gewoon gaan experimenteren en proeven en kijken wat je lekker vind en zo nodig aanpassingen maken aan je recept, zo kom je ook tot leuke nieuwe dingen. Ik zelf weck rode bietjes alleen om te eten als salade omdat overnieuw opwarmen het nitraat in nitriet omzet en de meningen verdeeld zijn of dit schadelijk is voor de gezondheid. Ik bewaar mijn rode bieten in zand daar blijven ze maandenlang goed en hoef ik ze niet te wecken.

Like

Zo net even al mijn sperziebonen gecand helemaal blij mee de volgende zitten er al weer in daar kunnen wij wel een jaar van eten whahahwhahah

Zo alles is gecand.

Mariejeanne
Astrid Wildekamp
Floortje
C. V. C.

Lekker en wat een voorraad.

Like
bottom of page