Nog een vraagje: er zit nu minder water in de potten dan toen ik ze in de pc deed. Is dat normaal of heb ik er teveel in gedaan? Ik had ze 1 vinger vanaf het schroefdraad dus 2 vingers vanaf de bovenrand.
De stoofperen 'drijven' boven in de pot.
Nog een vraagje: er zit nu minder water in de potten dan toen ik ze in de pc deed. Is dat normaal of heb ik er teveel in gedaan? Ik had ze 1 vinger vanaf het schroefdraad dus 2 vingers vanaf de bovenrand.
De stoofperen 'drijven' boven in de pot.
Hoe gebruik je de mason jar opener eigenlijk? De deksel was bijna verbogen toen ik een pot open maakte.
Ik zorg dat het magneet in het midden zit en dan het uitsparing gedeelte voorzichtig tegen de pot en voorzichtig oplichten
Ik vraag me af of je ipv zout peper en kruiden. Ook een bouillon blokje kan gebruiken in de soep . Kan dit met pressure cannen samen gebruikt worden?
Ik heb geleerd dat eigenlijk alles aan kruiden kan, zelfs dus bouillonpoeder of blokjes.
Gisteravond groene asperges gegeten die ik even geleden heb gecanned. Helaas net moes. Tijd aangehouden uit de tabel, was een grote Hak pot. Geen succes dus.
Wat zijn jullie ervaringen met asperges, bloemkool enzo?
Ik heb ze in een grote pot gecand super gelukt wel rauw in de pot 30 min
Dat is vrij normaal. Zolang ze vacuum zijn getrokken is er niks aan de hand.