top of page

Pressure Canning NL Community

Openbaar·282 Canner

Hallo Allemaal,


Net nieuw in de community. Vandaag voor het eerst de Pressure Canner gebruikt voor sperzieboontjes. Nu gebruik ik herbruikbare potten van supermarkt. Ik vermoed dat ik iets verkeerd heb gedaan want ze zijn geen van allen vacuüm. (Zijn nog niet afgekoeld) Heb de warme methode gebruikt. Kan ik ze evt opnieuw in de canner gooien?

Vind het zo zonde van mijn boontjes uit de moestuin…

Iemand tips




ian( I❤️biofarming)
lindaottens28
8월 19일

Dank voor jullie reacties. Helaas gebeurde er niks met de potten. Nog steeds niet vacuüm getrokken. Had me aan het juiste proces gehouden. Heb je online cursus aangeschaft Lisa. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ze nog een keer gecand. Dan maar wat (te) gare boontjes. Heb er ietsje meer gekookt water bij gedaan. (Had me keurig aan de 2,5 cm gehouden de eerste keer) Randen afgenomen met azijn doekje.

Opnieuw gecand. En ze zijn dicht!!

Blij mee. Al doende leert men zeggen ze toch.

좋아요
bottom of page